Om Jeanne

Børnepsykolog blogger om livet og døden og alt det fantastiske midt imellem. Jeg hedder Jeanne. Jeg bor sammen med min dejlige mand i en lejlighed på Islands Brygge. Jeg har tre skønne børn fra et tidligere ægteskab. Og tre bonus børn som min mand har bragt ind i mit liv. De er alle voksne i dag, og min største glæde er at se, hvordan de klarer sig i livet.

Jeg er født og opvokset i Herning. Hvor fanden er Herning?, vil du måske spørge. ”Herning er byen, hvor trådene knyttes”. Det er byens slogan med reference til byens oprindelige erhverv, hvor mange levede af at være uldkræmmere. Tråde, der knyttes, skal være mit afsæt for denne blog. Den, du er i dag, er formet af de tråde, der er knyttet undervejs i din livsbane. Der, hvor du kommer fra, er dit fundament. Vi lever i en accelererende kultur, der sætter en ære i at være fremtidsorienteret, og som konstant producerer nye forestillinger om fremtiden. Netop derfor er det nu mere vigtigt end nogensinde at minde os selv om at se vores liv som udstrakt bagud i fortiden, for kun derved kan vi finde rødderne til vores identitet.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 94. I dag er jeg autoriseret psykolog og specialist i Klinisk psykologi og Sundhedspsykologi. Jeg har bred erfaring inden for det psykologiske speciale og har igennem mine mange arbejdsår arbejdet inden for psykiatri, kommune og hospital. Jeg tilbyder psykologhjælp til børn, unge og voksne. Mine klienter er børn og voksne med alle typer af udfordringer i det liv, der er blevet deres. Det være sig sygdom, angst, depression, parforholdsproblemer. Jeg er endvidere fast Klummeskribent på sundhedsmagasinet Helse samt bidrager med artikler til det psykologiske site www.altompsykologi.dk

Jeg har efter min psykologuddannelse videreuddannet mig inden for Systemisk Familieterapi og Kognitiv Terapi.

Tidligere har jeg udgivet flere bøger, men tiden er kommet til at inspirere andre med min faglige viden via de medier, vi i dag kommunikerer igennem. Derfor denne blog.