Love

Det er min mands fødselsdag i dag. Derfor skal ugens blog være til ham. For jeg er så taknemmelig over, at vi fandt hinanden. Og det er vigtigt at huske på at påskønne hinanden. For energi følger det man giver fokus.

Ofte taler vi om, hvor tilfældigt det er, at vi mødtes. Og det kan godt være både fantastisk og skræmmende på én gang. For hvad nu hvis? Rigtig mange aktioner skulle falde ud lige netop i den helt perfekte rækkefølge, for at netop vi mødtes. Men mødtes gjorde vi.

Fra første kop kaffe var det som om, det ikke kunne være anderledes. Hans øjne var så åbne, og han lod mig komme ind. Han fik mine parader til at falde fuldstændig. Jeg følte mig ekstremt tryg sammen med ham.

Han er så stærk og rolig. Han er som en klippe. Det havde jeg brug for. For de første år efter min skilsmisse var vanvittigt hårde, og der skulle en del til for at kunne holde til at stå ved siden af mig i den tid. Det gjorde han.

Hvad faldt du for?, tænker du måske. Vi er meget forskellige min mand og jeg. Udover hans umiddelbare styrke  blev jeg draget af, at han er meget udadvendt, grinende og snakkende. Jeg selv er mere stille og genert.

Dog er jeg vanvittig stædig. Han tager det bare helt roligt: “Det er fint skat, det gør du bare. Det skal nok lykkes, når du har sat dig det for”. Og så lykkes man rent faktisk med det meste. På samme måde skal man sætte sig for at ville lykkes i sit forhold. Og når man lykkes i et kærlighedforhold, så gør man hinanden bedre.

Han er den jeg ikke kun kan holde ud at leve med, men simpelthen ikke vil kunne holde ud at leve uden. Min mand har lært mig at give slip på at ville ændre ting i fortiden, og i stedet ændre nutiden til det jeg ønsker af mit liv. Og trods det at vi er meget forskellige, så er vi enige om de grundlæggende værdier.

Helt kort siger værdier noget om, hvordan man gerne vil være i verden. Hvordan man gerne vil være som ven, forælder, partner. Værdier er en retning. Et pejlemærke for, hvordan vi ønsker at opføre os. Når du lever et liv i overensstemmelse med dine indre værdier styrker du også selvværdet og tilliden til dig selv.

Brug for hjælp: https://psykologenpaabryggen.dk