Jeg har brug for din hjælp!

Hver eneste uge sender jeg dig mit nyeste blogindlæg med en opfordring til at like og dele og synes godt om. Jeg bliver så glad, når du kan lide det, jeg blogger om. Ja, jeg ligner vel de fleste andre, der lægger ting op på Facebook. Jeg nyder anerkendelsen.

Selvom jeg ikke vil karakterisere mig selv som like hunter, så er det altid dejligt, når det, jeg har skrevet, kan give mening for andre. Og da det samtidig er antal af likes, der afgør, om et oplæg på Facebook får lov at ende i dit nyhedsfeed, eller Facebook beslutter, at det skal falde for deres uigennemskuelige algoritme regler, så kan man godt føle, at man er på likejagt.

Denne uge skal det være anderledes. Jeg vil gerne opfordre dig til at komme med din ærlige og gerne kritiske mening. Du har fulgt mig i lang tid nu, og din mening er derfor vigtig for mig.

Jeg har i forbindelse med åbningen af min nye klinik på Islands Brygge fået lavet en hjemmeside. Jeg har knoklet for at få den til at være, som jeg gerne vil have den. Undervejs i sådan en proces bliver man blind for ting, der måske ikke fungerer optimalt. Skriver jeg nu for indforstået? Er det til at finde rundt på siden?

Det har været en hård fødsel at nå hertil. Søvnløse nætter er det blevet til. Mange ord er blevet skrevet og sat ind på hjemmesiden for at byde mine klienter velkommen.

Hvis du vil hjælpe mig med at kigge med på min nye hjemmeside  https://psykologenpaabryggen.dk og sende mig din kritik, så ryger der lige et kæmpe like fra mig til dig.