En som mig

Header: Hvorfor er lykken så lunefuld”

Jeg føler mig allermest lykkelig med min mand eller mine børn eller børnebørn. Der kan jeg mærke en boblende glæde og en nydelse af nuet. det varer altid kun et øjeblik, indtil jeg begynder at tænke over det. For lykken er både flygtig og diffus.

Hvordan bliver vi lykkelige? Det svære med lykken er, at hvis du jagter den så kan du aldrig opnå den.

Rigtig mange af mine klienter har læst at det at være lykkelig er et valg.  Ikke underligt de ender ved mig fordi de så tænker at de må have valgt forkert nu de ikke er blevet lykkelige.

Lykken er ikke noget vi bare aktivt kan vælge til. Lykken er både afhængig af genetik, social arv og de livsomstændigheder vi i øvrigt omgiver os med og den kultur vi er en del af.

“JEg mener at vores vej til lykken går gennem den mere romantiske ridderlige stræben hvis vi bestræber os på at leve et liv med værdighed godhed retfærdighed så er sandsynligehden for at opleve meningsfylde større. Vi bliver lykkelige når vi ikke tænker åp at vi skal være det”