Drømme

Drømme er til for at blive levet. Bloggen udvider. 2020 bliver et anderledes år her på min Facebook side. Som følger ved du, at jeg hver fredag lægger et nyt opslag op om emner, der tager udgangspunkt i mit eget levede liv. Godt krydret med lidt psykologfaglig viden om børn, unge, forældrerollen, skilsmisse, bonusfamilier og kærlighed til livet og hinanden.

Jeg holder meget af at skrive. Jeg skriver altid, når jeg har fri. Andre strikker eller spiller spil. Jeg skriver. Derfor er det også helt naturligt for mig at skrive om den proces, vi nu kaster os ud i.

Min mand og jeg har i lang tid gået med en drøm. Drømmen om et pusterum i form af et sommerhus. Boligsiden er blevet pløjet igennem de sidste 5 år. Min mand burde stille op i Hammerslag, for han rammer hver gang med meget lille margin og ville slå både hold Øst og hold Vest.

Fanø, Skagen, Blåvand, Henne er blevet studeret nøje, for som jyde er der bare ikke noget som vestkysten. Flere gange har vi taget turen rundt i det sjællandske, og hver gang er vi enedes om, at: Der er alt for mange sten på stranden, der er ingen ordentlige klitter, grundene er for små, husene ligner kolonihavehuse, og det der Tisvildeleje er opreklameret.

Vi har bare også måttet sande, at for at vi skal få brugt et sommerhus i en travl hverdag, så skal det ligge i køreafstand fra København. Derfor har vi købt en grund i – ja Tisvildeleje – og vi glæder os.

Processen kan følges her på min Facebook side. Følg det fra vi har skrevet under på købsaftalen på grunden, og frem til der forhåbentligt står et færdigt hus på grunden med liv, der skal leves.

Det kommer ikke til at betyde et farvel til fredag eftermiddag kl.14:37, hvor der fortsat vil blive lagt et opslag op om det moderne familieliv.

Det bliver et tillæg. Ord, der kommer til at leve deres eget liv, og som gerne skulle kunne give spændende inspiration til dig om, hvordan man kan gøre drøm til virkelighed.

Brug for hjælp: https://psykologenpaabryggen.dk