Døden banker på

Når døden har stået i rummet med dig er der intet der bliver som før.

Erkendelsen rammer i små glimt i en hverdag der har sine helt normale elementer af indkøb, madlavning afhentning af børn

Jeg ved st mange kræftpatienter der vender sådan en operation til noget positivt og siger nu er resten af den tid jeg får en bonus eller en gave men for mug er det skuffelsen der fylder jeg kan ikke lade være med at tænke Gud skulle det ikke blive til mere end det det vsr da for lidt og den skuffelse er svær st leve med.
Der er altså ikke nogen der holder regnskab. Bare fordi du opfører dig pænt og er fod mod andre mennesker er det ikke sikkert du får lov til at blive rigtig gammel . Der er ikke nogen retfærdighed til og det er en hård opvågning at få.

Ordene hænger tunge og alvorlige i luften

Man skal ikke sætte sig ned rundt om et bord og sige nu skal vi tale sammen det er Alt for voldsomt så vi gik en tur så Caroline havde andre steder hun kunne kigge hen mens vi snakkede

Kan du dø af det? Hvad svarer man på det. Jeg svarede st det vidste jeg sinoelthen ikke ingen kan svare på det

Det er gode venner og bekendte der kigger så sørgeligt på mig at jeg næsten ikke kan holde det ud. For jeg er også alt muligt andet end kræftsyg. Jeg vil også gerne tale om andre ting end sygdom. Jeg ved at folk spørger mig hvordan det går i den bedste mening men det kan god blive meget sørgeligt.

At se døden i øjnene Det er sort og mørkt og frygteligt som om nogen griber om dit hjerte og klemmer til