Det er livet

Vi var i sommerhus i weekenden med gode venner. Min mand gik på pension for knap et halvt år siden så det er kun naturligt at spørge “Hvornår vil du så gå på pension?” Og jeg kan ærligt svare “Aldrig!”.

Jeg er glad for mit liv og Jeg laver lige præcis det jeg gerne vil. Hver eneste dag.

I en tid hvor fokus er på, hvad du kan gøre for at sirke at kunne gå tidligt på pension og hvor ord som work life balance er vigtige buzz ord kan det for nogen virke provokerende, når jeg proklamerer at jeg elsker at arbejde.

 

Noget andet udansk er at min drivkraft er at jeg ved at jeg er god til mit arbejde. Og der er noget ufatteligt interessant i det øjeblik hvor arbejdet griber ind i alle aspekter af livet og former den måde man i sidste ende udvikler sig som person.

 

 

De bedste ideer opstår, når jeg tvinger mig selv til at komme ned i gear, f.eks ved at cykle på min fantastisk gravel bike det giver energi til at nye tanker og ideer kan blomstre